Att hitta en egen stil

Alla som är intresserade av mode har många gånger en egen stil. Vissa väljer att följa populära stilar som någon annan skapat. Men för att verkligen vara unik och sticka ut i mängden bör du tänka efter på vem du är och vad du egentligen tycker om.

Hur du hittar din stil

Det är inte alla som vågar ändra sin klädstil helt och hållet. Då kan det räcka med att byta ut ett plagg till att börja med, eller varför inte använda accessoarer som du vanligtvis inte använder. Det viktigaste när du väljer stil är att du känner dig bekväm och inte försöker bli någon du inte är. Varje personliga stil bör reflektera vem du är som person. Vissa föredrar färgstarka kläder med intressanta mönster medan andra kanske trivs bäst i jeans och t-shirt.

Ett bra sätt att hitta unika kläder är att besöka second hand- eller vintagebutiker. Där kan det finnas ett stort och unikt utbud med kläder som du inte visste att du ville ha innan du hittade dem. Med second hand behöver du dessutom inte spendera flera tusen kronor för unika klädesplagg.